Sport & Performance Psychology

Human Potential & Performance enhancement Science


Kite-Surf Les van een Sport Performance Coach


One2Kite werkt altijd met ervaren professionele gecertificeerde beroeps instructeurs. Wegens Corona en krapte op de arbeidsmarkt worden momenteel alle Kitesurf lessen verzorgd door chief head instructor Tony “Kite-Nomad” persoonlijk. Tony geeft al meer dan 20+ jaar Kitesurf lessen en is sinds 2006 IKO Certified Kitesurf instructor. Hij heeft al vele duizenden studenten uit alle delen van de wereld tot Kite-surfers opgeleid.


Tony heeft een achtergrond als sport instructeur en Sport & Performance Psychology.

Dit alles maakt zijn Kitesurf lessen tot een unieke coaching experience.Background


Kite-Surf Instructor
Tony is een “oude rot” in het vak. Hij heeft meer dan 20+ jaar internationale ervaring met het geven van Kite-Surf lessen. Hier komt ook zijn bijnaam “Kite-Nomad” vandaan. IKO gecertificeerd kitesurf instructeur sinds 2006

Para Commando


Tony is een oud-Commando (Korps Commando Troepen) en dit legde de basis voor zijn verdere ontwikkeling. Na zijn diensttijd bekwaamde hij zich als sport instructeur (sportschooleigenaar) en Sport & Performance Psycholoog. Dit laatste kwam voort uit zijn Commando tijd als ervaringsdeskundige van intens zware fysieke en mentale training waarmee hij maar al te goed bekend is geraakt tijdens het doorlopen van de ECO (Elementaire Commando Opleiding). Alleen de beste van de beste blijven uiteindelijk over en krijgen de felbegeerde Groene Baret uitgereikt.

Kite-Surf Lessen


Tony zijn Psychologie achtergrond en 35 jaar ervaring in lesgeven is heel duidelijk terug te vinden in zijn lessen. De manier van les geven, de hele opbouw en structuur. Het is een intuïtief process waarin hij zijn leerling analyseert en meteen inspringt op de punten die verbetert moeten worden. Het lijkt soms wel alsof hij gedachten kan lezen

Psychologie en Zen boeddhisme


Tony zijn Sport Psychologie methode bestaat uit een synthese van westerse Psychologie en Oosterse mind-body technieken en Filosofie uit het (Zen) boeddhisme. Tony heeft 20 jaar lang in Zuid Oost Azie (Thailand) gewoond en heeft in die tijd het boeddhisme in al zijn facetten bestudeert. Tijdens het Kitesurf seizoen off season traint hij buiten Kiteboarders ook andere atleten o.a. vechtsporters (MMA, Muay Thai, Kick-boxing).
*** AANBIEDING ***

Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!


Next page instructeur >>>